Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Arrrrr!

2011.05.16. 16:08 :: The Nameless Mist

Reszkessetek, szárazföldi patkányok, mert a Karib-tenger rettegett kalózai visszatértek, s ezúttal nem csak a filmvásznon hódítanak.


Tim Powers Ismeretlen vizeken című könyvének lapjain ismét megelevenednek a trópusi szigetvilág könyörtelen banditái, és elragadó szerencselovagjai. A mű, mely alapján Jack Sparrow kapitány kalandjainak negyedik epizódja készült, most 20%-os kedvezménnyel megrendelhető a Booker.hu internetes könyváruházon, és ez még nem minden!

Akit az elkövetkezendő napokban a Mammut bevásárlóközpont környékére vetnek a szerencse hullámai, eleven kalózokkal is találkozhat, akik kivételesen nem fosztogatnak, hanem osztogatnak. Méghozzá ajándékkuponokat, melyekért cserébe a szemfüles vásárlók a Galaktika szerkesztőségében ezer forintért olcsóbban juthatnak hozzá a remekbe szabott kalandregényhez.

Sőt, a vállalkozó szelleműek most a kalózaranynál is értékesebb nyereményre tehetnek szert. Aki a kalóztámadás alatt - szerda délutántól, csütörtök délután kettőig - készít egy 20-30 másodperces reklámfilmet a tengeri fenegyerekekkel és kódexükkel, föltölti a YouTube-ra, és a feltöltéstől számított egy hétben a legtöbb megtekintést tudja produkálni, ajándék példányt kap.*

Tehát, mindenki, aki Fortuna asszony kegyelmébe szeretne férkőzni: vitorlát bonts, és szerdán-csütörtökön irány a Mammut környéke!

Most az egyszer megéri tengeri haramiákba botlani!

Arrrr!

*A játék feltételei: Egy 20-30 másodperc terjedelmű rövidfilm készítése, melyben mind a kalóz, mind a kalóz könyve szerepel, YouTube-ra feltöltve.  Aki jelentkezik, az ne felejtsen el írni a kommunikacio@galaktika.hu e-mail címre, 'Kalóz játék' tárgymegjelöléssel. A nézettségi (nem tetszésindex!) verseny határideje május 29-e, 24:00. Aki ekkor vezet, mindent visz!

3 komment

Címkék: játék irodalom program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr852908445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pestabácsi 2011.05.18. 11:23:12

Feketeszakáll ott lesz, és megküzd a kincsért! Yes para!

A Nagy Villamos 2011.05.18. 14:20:11

@Pestabácsi: Én nem félek, Pestabácsi.
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól..."
... mert az egész völgyben én vagyok a leggonoszabb.

Megharcolok én szívesen, akármilyen kalózt vessen elém a sors!

Pestabácsi 2011.05.19. 11:55:21

Szájember, hamarosan találkozunk!
süti beállítások módosítása