Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sigourney Weaver az Avatar 2-ben?

2011.10.13. 12:00 :: kicsimate_galaktika

Az Avatar sikere után nem sokáig volt kétség afelől, hogy lesz folytatás. Jelen állás szerint 2014 decemberére lesz kész a második rész, amit még nem kezdtek el forgatni, mivel a forgatókönyv sincsen kész. Ráadásul komoly ködösítés folyik a történettel kapcsolatban is. James Cameron azért elhintett pár morzsát.

Október 10-én New Yorkban tartózkodott a filmmogul, aki egy díjátadó ünnepségen vett részt. Rögtön be is zsebelte az Áttörés Díját, amit a Popular Mechanics-tól kapott. A ceremónia után a Vulture riportere becserkészte magának a rendezőt, és azonnal neki is szegezte a kérdést: Szerepel-e majd Weaver a folytatásban?

Cameron vigyorogva közölte, hogy ő sose mondta, hogy benne lesz. Ez némiképp azért ellene mond egy augusztusi hírnek, ami szerint a színésznőnek személyes garanciát adott arról, hogy szerepelni fog a második részben. De hamar megenyhült a zsarnok szíve, és folytatta: "Hallottak már a non-lineáris történetmesélésről? Sok minden történik addig, mielőtt Ő és Jake feltűnik a bolygón. Nem tudom, de nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni."

Vajon az Avatar 2 előzményfilm lesz? Vagy flashback-et fog tartalmazni? Cameron mást már nem akart közölni a felcsigázott újságíróval, de azért még odapörkölt egyet. "Amikor egy sci-fi sorozatról beszélünk, sose lehet valaki halott, hacsak ki nem törölték a DNS-ét az univerzumból. És akkor még ott van az időutazás!"

Szóval könnyen elképzelhető, hogy Dr. Grace Augustine karaktere ismét feltűnik majd a következő két Avatar-filmben (bizony, a harmadik is már tervbe van véve).

További értesülések szerint a megalomániás rendező elhatározta, hogy a világ legmélyebb pontján, a Mariana-árok Kihívás szakadékában akar footage-et rögzíteni. Ami problémát jelenthet, mivel eddig csupán pár alkalommal sikerült lemerülni a több, mint 11000 méteres mélységbe, ráadásul 1998 óta nem járt arra fele ember alkotta jármű se. Mondjuk Cameronnak mi jelenthet problémát?

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr123299426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása