Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A sötét lovag: Felemelkedés - már idén a mozikban?

2011.10.20. 12:00 :: Rhaenyra

A hírek szerint legalábbis egy nyolc perces prológus mindenképpen. Ahogy arra már A sötét lovag esetében is volt példa, a kis "felvezetőt" egy másik multiplex-sikernek ígérkező film előtt fogják lejátszani a tisztelt nagyérdeműnek. Akkor ez a "háttér film" a Legenda vagyok volt, ezúttal pedig a legújabb Mission: Impossible-múvi (Mission: Impossible - Fantom protokoll) lesz.

A M:I akciószéria legújabb részét december 16-tól játsszák az Egyesült Államokban - de szigorúan csak az IMAX-termekben. A "normál verziós" szélesvásznú megjelenésre tovább kell majd várni: azt csak december 21-én fogják bemutatni. A következő Batman-felvonás előjátékát azonban csak és kizárólag az IMAX-előadásokon lehet majd megtekinteni.

A dolog pikantériája, hogy a Warner Brothers stúdió ezúttal kénytelen volt kompromisszumot kötni a jó reklám érdekében. A 2007-es "húzásuknál" ugyanis, amikor a Legenda vagyok előtt játszottak be egy kis ízelítőt a második Christopher Nolan dirigálta Batman-eposzból, duplán jól jártak. A Legenda vagyok ugyanis saját filmjük volt. Az ünnepekre azonban nem készülnek semmilyen nagy dobással, így kénytelenek voltak megalkudni a Mission: Impossible-t forgalmazó Paramount Picturesszel. Kérdéses, hogy ki jár jobban ezzel az üzlettel. Remélhetőleg mindkét filmvállalat elégedett lesz.

Még ennél is fontosabb kérdés azonban az, hogy a beígért nyolc perces "étvágygerjesztő" meghozza-e a remélt (kassza)sikert. Hiába bíznak ugyanis az előző részek "lájkolói" Nolan tehetségében és abban, hogy nem történt "szerepcsere", vagyis továbbra is Christian Bale és társai láthatóak a főbb szerepekben - az új szereplők kapcsán lehet némi okunk a kételyre. Reméljük azonban, hogy a decemberi ízelítő mégiscsak kellemes meglepetést fog okozni, mind Bane, mind pedig a Macskanő rajongóinak.

Forrás: blastr.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr263317115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.10.20. 20:42:27

igénytelen film lesz.
süti beállítások módosítása