Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Zombi animációs film a láthatáron!

2011.11.01. 06:00 :: Rhaenyra

A vámpírok után a horror filmek további közkedvelt szereplői is megszállják a mozikat a jelek szerint. A zombik például most egy animációs filmben igyekeznek riogatni. A ParaNorman című alkotáshoz pedig már trailer is készült.

A történet főszereplője egy Norman nevű kisfiú, aki különleges képességgel van "megáldva": szót ért a holtakkal. Így amikor a városkát zombi-támadás sújtja, egyedül Normanra számíthatnak a lakók. A meg nem értett fiúnak azonban nem csak az élő holtakkal, de szellemekkel, boszorkányokkal, és ami még ennél is rémisztőbb, a felnőttekkel is fel kell vennie a harcot. Vajon elegendő túlvilági erővel rendelkezik mindehhez és otthona megmentéséhez?

 

A szórakoztató és eredeti animációs alkotásnak ígérkező filmet a Neil Gaiman könyve alapján készült Coraline-t is jegyző Laika stúdió készítette. Sőt, ugyanazt a bábfilmes stop motion-megoldást alkalmazták itt is, mint a korábbi produkció esetében. A 2012 augusztusára várható filmet a már több animációs alkotást is készített Sam Fell nevezetű úriember rendezi.

Forrás: geektyrant.com

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr793341465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása