Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Lóf*szt, nehogy már, te vagy a Blade... Blade Runner folytatása!

2011.11.09. 06:00 :: Rhaenyra

Korábban már hírt adtunk arról, hogy Hollywoodban tervbe vették egy újabb Blade Runner-film készítését. Azóta kicsit konkretizálódott a projekt, és most már egészen biztos, hogy az első filmet is jegyző Ridley Scott dirigálásával fog megvalósulni.

Örömködhetünk és aggódhatunk tehát egyszerre, mert bár Ridley Scott neve akár garancia is lehetne a sikerre, felmerül a kérdés, hogy mit lehet még kezdeni az első film alapjául szolgáló Philip K. Dick-regény (Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?) sztorijával. Cselekmény szempontjából előzménye lesz ez az 1982-es verziónak? Vagy az első történet továbbgondolását, folytatását láthatjuk majd a mozikban? Netalán a régi film újrahasznosítása várható új szereplőgárdával plusz némi CG-vel megspékelve? Nos, a Wall Street Journalnak adott interjújában Scott erről is nyilatkozott. Elárulta, hogy szó sem lehet újraforgatásról - az új film tisztességes folytatás lesz, és a Harrison Ford főszereplésével forgatott történetet viszi majd tovább. Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy erre azonban még igen sokat kell várniuk a rajongóknak, hiszen egyelőre még keresi a megfelelő forgatókönyvírót, aki segítene neki az ötlet tökéletes megvalósításában. Innentől kezdve tehát egy dolog biztos: a film 2014-nél előbb nem fog a mozikba kerülni. Az eddigi hírek viszont egy igazi rajongó számára nem túl megnyugtatóak. Így addig, amíg többet meg nem tudunk róla, bizony még bőven aggodalmaskodhatunk a témát illetően.

Forrás: geektyrant.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr373360685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása