Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Játsszunk BSG-t Nintendon!

2012.01.05. 12:00 :: Petrus Becius

A Battlestar Galactica rajongóit sajnos már a bejegyzés elején el kell keserítsem: jelen esetben nem a méltán híres sci-fi sorozat RPG-verziójáról van szó, hanem sokkal inkább egy sziporkázóan szellemes videóról, amely a Zucker-Abrahams-Zucker triumvirátus (tudod, Kedves Olvasó, Airplane! meg Csupasz Pisztoly...) humorát meghazudtolva fárasztja le a videót megtekintő személyek szürkeállományát.

A körülbelül 4 percet kóstáló videó egy RPG-koncepció kereteibe ágyazza a négy évad történéseit, ötletesen karikírozva ki a sorozat karaktereinek és forgatókönyvének hibáit. Elsősorban a BSG die-hard rajongóinak ajánlom a megtekintését (minden bizonnyal nekik a poénok jobban fognak "sülni"), de biztos vagyok benne, hogy az igényes humor kedvelői is szórakoztatónak fogják találni ezt a fantasztikus poénokkal megtűzdelt alkotást.

CollegeHumor

1 komment · 1 trackback

Címkék: sorozat film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr613521288

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: So say we all 4. 2012.01.05. 14:40:09

Tegnap (és egyben a születésnapomon) egyszerre megnéztem a két befejező részt a Battlestar Galacticából.Gyakorlatilag tévedésből történt így, mert máskülönben „elvből” mindig csak egy részt nézek meg naponta, de most a DVD lejátszó valahogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása