Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Alex Kingston visszatér a Doctor Who-ba?

2012.02.03. 10:56 :: Petrus Becius

Várhatóan River Song karaktere visszatér a Doctor Who című sorozatba, legalábbis az őt játszó Alex Kingston színésznő erre tett utalást egy tévéműsorban. Pedig úgy tűnt, hogy a karakter története tulajdonképpen lezárult a legutóbbi évad végén azzal, hogy kiderült a származása (ő Amy és Rory Pond lánya). Vajon Ms. Kingstont újra láthatjuk a TARDIS-szal furikázni, vagy csak szórakozik velünk?

Az említett tévéműsor egyébként a Graham Norton Show volt, amelybe azért hívták meg a színésznőt, hogy új sorozatáról az Upstairs Downstairs-ről beszéljen, amelyben egy leszbikust alakít. Ugyanakkor utalt is arra, hogy a Doctor Who-ban még viszontláthatjuk River Songot, hiszen A Doctor Who és az Upstairs Downstairs forgatásai nem ugyanazokon a napokon vannak. Steven Moffat, a Doctor Who alkotója szerint semmi nem indokolja, hogy River Song ne térjen vissza a jövő hónaptól készülő hetedik évadba.

via Blastr

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr814058668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása