Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Neil Gaiman és Douglas Adams egy könyv borítóján? Ez csak jó lehet!

2012.04.17. 15:25 :: Zanphagras


Douglas Adams vitathatatlanul a 20. század egyik legjelentősebb sci-fi írója. Népszerűségét egy Innsbruck melletti mezőn felmerült ötletnek köszönheti, melyből aztán életre kelt a Galaxis Útikalauz stopposoknak.

 

Neil Gaiman, az ismert (és méltán elismert) sci-fi szerző Ne ess pánikba! című, hamarosan megjelenő könyvében a legendás Douglas Adams munkásságát élteti. A személyes beszélgetéseknek és interjúknak köszönhetően Gaiman első kézből tárja fel az olvasók előtt Adams életművét a Ki vagy, Doki? forgatókönyvektől a Dirk Gently regényeken át az Utoljára látható című útikönyvig. És természetesen mindent bemutat, ami Galaxis: az eredeti rádióműsort, a könyveket, a televíziós sorozatot, a törülköző jelentőségét, a számítógépes játékot és az internetes oldalt.

 

A kötet a most csütörtökön kezdődő Könyvfesztiválon lesz először kapható, az Akadémiai Kiadó gondozásában jelenik meg. Igazi ínyencségnek ígérkezik, egy olyan kötetnek, amelynek ott van a helye minden sci-fi rajongó polcán. Nagyon is érdemes lesz az ő standjukat is meglátogatni a Könyvfesztiválon, a Millenárison most csütörtök és vasárnap között!

 

 

A könyv, a közelmúlt eseményeit követve, mesél a mozifilmről, az első regény 30. évfordulójáról és a trilógia Eoin Colfer tollából származó hatodik, Ja, és még valami… című tagjának megjelenéséről is.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr884456959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása