Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Metro - Last Light

2012.07.24. 08:00 :: Zvezda

video_games_metro_2033_desktop_1600x1200_hd-wallpaper-558160.jpg

Új bejegyzés került ki a népszerű orosz író, Dimitry Gluchovsky facebook-rajongói oldalára, amelynek hatására sokakban felébredhet a remény... Legalábbis azokéban mindenképp, akik szerették a Metro 2033-at olvasni és/ vagy játszani. 

haldeman980x300.jpg

Jómagam is hasonlóan voltam vele, ám sajnos le kellett, hogy törjek. Nem, az alábbi friss trailer még nem a regényből készülő film nézőcsalogatója volt, bár annak is bőven elment volna, olyannyira profin sikeredett. Nézzétek, ámuljatok, és ha ez még nem elég, látogassatok el a játék oldalára is, valamint aki még nem tette, szerezzen be magának egy példányt a sztori alapjául szolgáló science-fiction-ből is (amiről bővebben itt írtunk korábban). Higgyétek el, megéri! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr414673895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása