Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Hoth: a birodalom támadása a felkelők ellen - sakktáblán

2012.10.09. 10:25 :: Zanphagras

Hoth-Chess-LEGO-Set-5.jpeg

Vannak a rajongásnak fokozatai. Van, aki szereti legózni, van, aki szereti a Csillagok háborúját, és van, aki kedveli a sakkot. Eddig értjük - de van mindennek egy egészen más szintje, amikor nem egyszerűen "szereti" mindezt az ember... ennek a tanúsága a fotókon látható legó-sakk, amely a lázadók és Vader csapatai közti ütközetet eleveníti fel a Hoth bolygóról. 

500x150_bradbury_jav_2.jpg


Egy ilyen táblán a sakk maradandóbb élmény, mint a széles körben ismert italos sakk, és a játékosok érezhetik közben, hogy tulajdonképpen a galaxis sorsa nyugszik a kezükben! 

Persze, olyan ötlet ez, ami bárkinek az eszébe juthatott volna, hiszen léteznek Star Wars legó készletek, bárki hozzáfér a filmekhez is... de az azért az olyan részletek, mint például a tábla (így a bázis) belsejében figyelő Millenium Falcon rendkívül hangulatossá varázsolják ez a műalkotásszámba menő sakktáblát. (És igen, már tíz perce a monitorhoz vagdosunk néhány bankót, hogy kuss, vegyék el a pénzt és adják ide a sakkot, de a jelek szerint a dolog nem így működik.)

Hoth-Chess-LEGO-Set-1.jpeg

Hoth-Chess-LEGO-Set-2.jpeg

Hoth-Chess-LEGO-Set-6.jpeg

Hoth-Chess-LEGO-Set-3.jpeg

Hoth-Chess-LEGO-Set-4.jpeg

Szólj hozzá!

Címkék: star wars művészet zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr54828243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása