Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Vér, Szex, Veríték: Ízelítő a tavaszi télből

2013.01.18. 06:01 :: Gavarra

tyrion1.jpg

Igen-igen, már nem kell sokáig várni, március 31-én ugyanis eljön az elkerülhetetlen, ez pedig nem más, mint a Trónok harca 3. évadjának a premierje.

tronok angol.jpg


Tárt karokkal és tátott szájakkal várjuk (mármint azok, akik nem olvasták a könyveket), hogy vajon mi történik Westeros lakóival. Mi lesz a második évad végén betoppanó Másokkal, s mi lesz az Éjjeli Őrség által kiküldött felderítőkkel? Mi lesz Jonnal, mikor a falon túli királyhoz, Mance Rayder elé viszik? És a talpraesett Aryával? Tyrion nyakán is szorul a hurok, vajon túléli-e a megpróbáltatásokat? És ki lesz oly bátor és agyafúrt, hogy felvegye Cersei-jel a versenyt, s letaszítsa a trónról a gőgös Joffrey-t?

S az olvasottakat jobban érdeklő kérdés: ez vajon mennyire fog eltérni a könyvtől? Követi-e a történet vonalát, mint az első évad? Vagy ugrál időben és térben egyaránt, mint a második?

got-game-of-thrones-32287775-480-720.jpg
itelet banner500x150.jpg

Kérdések,kérdések, melyek a laikus és már beavatott rajongókat is aggasztanak.

Az biztos, hogy az új évad sok új szereplővel (Töviskirálynő, Myri Thoros, Daario Naharis) és visszatérő karakterekkel egyaránt kecsegtet, na meg egy teljesen új nyelvvel (nemesi valyr) is.

Akik kihagyták a korábbi teaser bemutatót, azoknak álljon itt a videó:

tronok magyar.jpg
Viszont akik már látták, azok se maradjanak üres kézzel: itt az új videó -a kulisszák mögül- amiben szinte az összes főbb szereplő feltűnik a színen.

A videó középpontjában a könyv megfilmesítése áll, és ehhez kapcsolódóan a szériáért felelős Bryan Cogman-t kérdezték. Beszél az eljövendő évadról, arról, hogy milyen fejlődéseket értek el a megvalósítás során. Vélhetően ez egy sokkal karakterközpontúbb széria lesz.


Az új infokkal majd még jelentkezünk, addig se feledjétek: "Valar Morghulis". 

7 komment

Címkék: sorozat film irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr825023924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.18. 09:36:11

A (P)Imp arcán mindössze ennyi heg marad?!

A könyvben gyakorlatilag levágták az orrát, nem?!

Imoran 2013.01.18. 09:48:53

Gyakorlatilag igen :D
Én olvastam a könyveket, de ettől függetlenül szájtátva várom, milyen lesz az új évad./*izgul,izgul/

p.andrisss 2013.01.18. 11:23:46

"Mi lesz a második évad végén betoppanó vadakkal"
bocsi, de azok nem vadak, hanem Mások voltak... jelentős különbség.

p.andrisss 2013.01.18. 11:24:52

@doggfather: valószínűleg egyszerűbb volt egy műheget tenni rá, mint számítógépesen ezentúl mindig "levágni" az orra nagy részét :P ha csak ez lenne a legkisebb változtatás a könyvhöz képest...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.18. 12:49:06

@p.andrisss: világos, meg egy jóképűt nem lehet csak úgy elcsúfítani, mi lesz a csajokkal különben. ;)

Miumiu 2013.01.18. 19:37:51

Bizony a könyvben már hiányzik a fél orra és a szájából is egy darab... gondolom ha sok sorozatrajongónál kedvenc karakter lett nem akartak kitolni vele (ha valakit jobban érdekelne milyen az arca annál hogy milyen a játéka).
A harmadik könyvet elvileg kettészedik, legalábbis én úgy hallottam a 3. és a 4. évad is a 3. könyvből lesz, amit mondjuk nem csodálok tekintettel arra, hogy milyen méretű a könyv. :) Már az előző évadból is sok részlet kimaradt, meg az egyik szereplő az egyik részben még Királyvárban volt a következőben Westeros másik felén (igen Petyr). Ez utóbbi mondjuk érthető, hiszen ha tizenvalahány részbe kell beleszuszakolni a könyvet nem marad idő az utazgatásra, ami a könyvben benne van.
Mindenesetre nekem lassan már elvonási tüneteim vannak úgyhogy legyen már tavasz :D

Gavarra 2013.01.21. 10:33:06

@p.andrisss: Igaz! Köszönöm, máris javítom!
süti beállítások módosítása