Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Frankenstein újratöltve

2013.04.10. 06:01 :: Gavarra

i-frankenstein-comic-book-cover.jpg

Ugye mindenki ismeri Mary Shelley: Frankenstein történetét? Na most Kevin Grevioux az eredeti történetet alapul véve új jövőt jósolt hősünknek: a Teremtményt tényleges személyiséggel ruházta fel, emberi tulajdonságait felerősítette és "foglalkozást" adott a kezébe. Hogy mit? Olvass tovább, s megtudod!

agypestis500x150 booker.jpg

Kevin Grevioux

Amerikai színész, forgatókönyvíró és képregény író. Legismertebb szerepe Raze karaktere az Underworldből.

KevinGrevioux.jpgChicagoban született, Illinois államban. Gyerekkorának nagy részét Minnesotában, Bostonban és New Jerseyben töltötte. Howard University-n szerzett diplomát mikrobiológiából.
Színészként olyan filmekben tűnt fel, mint a Maszk, Majmok bolygója (Tim Burton féle feldolgozás) és az Underworld. Alkalmanként kaszkadőrködött is.
A rivaldafény mellett Grevioux képregényeket is írt, úgy mint Adam: Legend of the Blue Marvel; Marvel Comics' New Warriors vol. 4 és már meglévő karakterekhez is generált történeteket, például a Fantomhoz és Mandrake, a bűvészhez.
Legutóbb az I, Frankenstein megfilmesítési jogait adta el a Lakeshore Entertainentnek (aki az Underworld filmeketis készítette), ami számításaink szerint körülbelül egy év múlva kerül mozikba.

A film:


Az már biztos, hogy Aaron Eckhart fogja a főszereplőt alakítani. Saját karakterét így jellemezte: "Frankenstein egy intelligens, előrehaladott ember, és ez az ami karakterét is meghatározza." Yvonne Strahovski fogja azt a tudóst megformálni, aki a halott újjaélesztésén ügyködik, míg Miranda Otto a vízköpők királynőjét fogja játszani. A főellenséget - a démonherceget- Bill Nighy fogja alakítani, akinek karaktere "egy mestermű: egy angyal és sátán utódja". A jó fizikum érdekében Eckhart és Otto 3 hónapos közelharci kiképzésén vett részt. A forgatás 2012. február 27-én kezdődött, Ausztráliában.

Frankenstein-1-590x392.jpg

Aaron Eckhart játssza majd Adam Frankensteint, Victor Frankenstein lényét. A színész karaktere magánnyomozóként ténykedik a mindennapokban. A démonok megpróbálják őt elkapni, mivel rá szeretnének jönni, hogy miképp sikerült alkotójának feltámasztani. Ezáltal hatalmas előnyre tennének szert egy másik halhatatlan klán ellen.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr295213794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása