Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jön a Pacific Rim2!

2016.02.24. 21:35 :: SFblog

Évek óta tartó huzavona után végre örvendezhetnek a Pacific Rim rajongók: kedvenc szörny sci-fijüknek hamarosan elkészülhet a rég várt folytatása. A Deadline híradása szerint a Legendary Pictures már fel is kérte a munkára a Spartacus-sorozatot jegyző Steven S. DeKnightot, akinek ez lesz a debütálása mozifilm-rendezőként. A film producere pedig nem más, mint Guillermo del Toro, aki 2013-ban filmvászonra vitte a Pacific Rim első részét.

pr1.jpg

A forgatókönyvön jelenleg Jon Spaiths (Prometheus) dolgozik, a 2013-as del Toro és Travis Beacham-karaktereket alapul véve. Az eredeti Tűzgyűrűhöz hasonlóan a második résznél is lenyűgöző látványvilágra számíthatnak a nézők, méghozzá a stúdió közlése szerint világszerte 3D-ben.

 prbook1.jpgAlan Dean Foster: Transformers - A múlt árnyai

 

A Pacific Rim három évvel ezelőtt hatalmasat tarolt, 411 millió dollárt hozott a Legendary Picturesnek, aminek a háromnegyedét a tengerentúli jegyeladások tették ki. Csak Kínában 111 millió dolláros volt a bevétel. Ennek ellenére a második részről szóló tárgyalások sokáig húzódtak, mert a felek nem tudtak megegyezni a költségvetéssel kapcsolatban.

pr2.jpg

Az eredeti tervek szerint a Pacific Rim 2-t 2017-ben mutatták volna be, de aztán a tárgyalások végképp elakadtak és del Toro is más projektek felé fordult. Nemrégiben azonban a Legendary Pictures elfogadta az új forgatókönyvet és az új büdzsét, így mindenki örülhet.

 prbook3.jpgSzakurazaka Hirosi: A holnap határa

A rajongókon kívül leginkább del Toro, aki tegnap lelkes Twitter-üzenetekben tájékoztatta követőit a tárgyalások alakulásáról és az izgalmas, új tervekről.

pr3.jpg

Bár a második rész várható premierjéről még nincsenek információk, a 2018-as év tűnik valószínűnek. Addig is izgatottan várjuk a fejleményeket!

prbook2.jpgArkagyij és Borisz Sztrugackij: Menekülési kísérlet

1 komment

Címkék: ajánló film sci-fi prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr678417194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jegkoko 2016.02.26. 13:07:26

Ez a hulladék valakinek bejött? Mert számomra a 2013 év egyik leggagyibb filmje volt.
süti beállítások módosítása