Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Alien-keltető otthon

2010.03.19. 11:12 :: SFblog

Japánban nemsokára megjelenik a Revoltech jóvoltából az első házilag összeszerelhető sci-fi figura. A cég évek óta foglalkozik Mangák, filmek, video-játékok kiadásával, és most új dolgok felé nyitnak. A sci-fi figurákat április elsején kezdik forgalmazni és az összes fontosabb sci-fi szereplőt elkészítik 15 centiméteres szobrocskaként. Elsőként Ridley Scott Alien-sorozatának főkarakterét, Xenomorph-ot adják ki, a tojással és az arc támadóval, a figura a kiegészítőkkel közel 3000 Yenbe fog kerülni, ami átváltva 6300 Forintnak felel meg.
A későbbiekben Godzillától kezdve, Frankensteinen át még Jack Skellingtont - Tim Burton Karácsonyi lidércnyomásának főhősét - is meg fogják formázni. Ezek a figurák is az Alienhez hasonló méretekkel és tulajdonságokkal rendelkezni majd.

 A rajongóknak pedig érdemes figyelni a webboltokat, ki tudja mikor kerül az ő kedvencük is a forgalmazott termékek közé.

scifijapan.com

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr991849679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása