Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Fizikus muzsikusok

2010.04.08. 10:37 :: SFblog

Gagarintól a csillagokig – április 12-én, Jurij Éjszakáján különleges program várja az érdeklődőket a Fonó Budai Zeneházban.

1961. április 12-én hagyta el az emberiség bölcsőjét, a Földet a világ első űrhajósa, Jurij Gagarin. A szovjet Vosztok-1 űrhajó repülésének állít emléket 2001 óta egy nemzetközi kezdeményezés, a Jurij Éjszakája (Yuri's Night). Ennek keretében a világ számos országában szerveznek különböző rendezvényeket. Idén Magyarországon a Fonóban is: a zenéről az ezen egyszeri és megismételhetetlen alkalommal (zenélni tudó) fizikusokból, matematikusokból és csillagászokból összeálló zenekar gondoskodik majd, benne Szalay András (ex-Pantha Rhei), Hamar Dániel és Sipos Mihály (Muzsikás), Grandpierre Attila (Vágtázó Csodaszarvas), Juhász Zoltán. Továbbá alkalom nyílik, hogy a résztvevők bekapcsolódjanak a Mosaic Earth kezdeményezésbe, kék Földgolyónk sokarcú portréjának építésébe is!

A program ingyenes. Időpont: 2010. április 12., 20 óra. Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.).


Fonó Budai Zeneház
Jurij Éjszakája - nemzetközi honlap

Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr801903763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása