Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Men in Black 3 - D

2010.05.10. 11:06 :: SFblog

Úgy tűnik Will Smith sehogy sem tud elszakadni a sötét napszemüvegtől....

Ha meg szeretnénk nézni a moziban ezt a filmet, akkor nekünk is csatlakoznunk kell a szemüvegesek táborához. Nekünk azonban nem a vakuzástól való félelmünkben kell hordani, hanem azért, hogy 3D-ben is élvezhessük a látványt. Néhány hete még nem lehetett tudni, hogy mi lesz Will Smith következő filmje, a Sony által forgalmazott Men In Black 3, vagy a Twentieth Century Fox új filmje, The City That Sailed. Most már bizonyos, hogy a Smith Barry Sonnenfeld által rendezett Sötét zsarukat választotta, melynek executive producere Steven Spielberg lesz (bár ez imdb-s adatlapon még más szerepel).

„A Sony 2012 nyarára tervezi a film debütálását. A filmmel egy teljesen új, 3D-s élményt adunk a nézőknek.” – mondta Jeff Blake, a Sony marketingosztályának vezetője.  "Nagyon izgatottak vagyunk a forgatás miatt, mert az első két rész alkotói mind összegyűltek, hogy segítsék a harmadik rész létrejöttét.”

A filmben bizonyos, hogy az egyik K-ügynököt Tommy Lee Jones fogja játszani. Josh Brolinnal pedig jelenleg is tárgyalások folynak arról, hogy ő alakítsa a fiatal K-ügynököt.
 

A Sony tervei szerint a film 2012. május 25-én kerül a mozikba.

scifiwire

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr761987924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása