Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Tron-rendezőnek lassan betelik a naptára

2010.07.14. 13:43 :: SFblog

Bár még javában zajlanak a Tron: Örökség utómunkálatai (melyben a Pixar is aktív szerepet vállalt), a film rendezője, Joseph Kosinski máris készen áll új projektekre. Az Empire Online információi szerint legújabb filmterve az Arkangyalok című mozi, mely (a legfrissebb hírek szerint) a Bourne-filmek és a Men in Black ötvözete lesz.

Andrew Will (aki Homeland című rövidfilmjének köszönheti hírnevét) forgatókönyve egy elitkatona kalandjait mutatja be, aki egy olyan alakulat tagja, amely földönkívüliekre vadászik. Méghozzá olyan idegenekre, akik valahogy átjutottak a Föld védelmi hálózatán.

A Heat Vision blog szerint Kosinskit nézték ki rendezőnek, ráadásul olyan nevek is csatlakoztak a produkcióhoz, mint a Scott testvérpár, Ridley és Tony – bár őket a produkciós cégükön, a Scott Free-n keresztül hozták összefüggésbe a készülő alkotással.

Persze Kosinskinek nem ez lesz a legsürgősebb dolga, mivel a Disney a Tron folytatása után vele készíttetné el egyik klasszikus SF-filmjük, a Fekete lyuk remake-jét – arról nem is beszélve, hogy amennyiben a decemberben bemutatásra kerülő Tron-folytatás sikeres lesz, nyilvánvalóan ebben a franchise-ban is lesz még dolga.

Empire Online

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr192151330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2010.07.15. 07:33:41

hehe a fekete lyuk mekkora volt anno, vasarnapi mozidelutan a disney-vel for the win! ^^
süti beállítások módosítása