Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Képregény kedvelők figyelem!

2010.07.27. 10:48 :: SFblog

Július 29-én, 18 órai kezdettel rendezik meg „Kittenberger” címmel a következő Képregény Kedvelők Klubja találkozót a Roham kultkocsmában.

 

 

Bayer Antal, az est házigazdája beszélget majd Brazillal (Tebeli Szabolcs) és Somogyi Györggyel legújabb művükről. A két vendég a Galaktika magazin „Kittenberger” című steampunk pályázatára készítette el azonos című képregényét. A látogatók nem csak az alkotókat ismerhetik meg, hanem vázlataikba és néhány apróbb részletbe is betekintést nyerhetnek.

„A képregényben Kittenberger Kálmán életének kalandos eseményei keverednek a múlt század elejének izgalmas időszakával, a kor ismert, de mára többségében elfeledett magyar alakjaival, kitalált és irodalmi figurákkal, valamint a steampunk stílus különös gépezeteivel, találmányaival. A fiktív és látványos környezetben játszódó epizódok Kittenberger életének és a kor történelmének valós eseményein alapulnak. A tervezett történet időrendben a sorozat negyedik epizódja lenne.
Főbb szereplők: Kittenberger Kálmán, Áts Ferenc, Boka János, Hercule Poirot, Torday Emil, Alexandre Jan Verbelen, dr. Barthélemy Frimout.”

Időpont: 2010. július 29. (csütörtök) 18:00

Helyszín: Roham kultkocsma – Bp. VIII. kerület, Vas utca 16. (Uránia mögött)

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Szólj hozzá!

Címkék: képregény program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr602179442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása