Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Damon Lindelof öt legdurvább Twitter-üzenete a Lost kapcsán

2010.08.02. 10:41 :: SFblog

A Lost vége finoman fogalmazva is kihozta a rajongókat a sodrukból. Persze nem ez az első alkalom, hogy egy kultsorozat vége kiábrándítóra sikerült – ott van például a Maffiózók lezárása, ami szintén kevéssé kedvelt. Az is igaz, hogy Damon Lindelof, a Lost író-producere legalább elismerte ezt a baklövést a TV Kritikusok Szövetségének tegnap esti díjátadóján, ahol a Lost elnyerte a Legjobb TV-Dráma díját, megosztva a Breaking Bad című szériával.

Lindelof ugyanis nemcsak megköszönte ezt a megosztott díjat, hanem azt is elmondta, hogy a rajongók milyen dolgokat vágtak a fejéhez az interneten a sorozat lezárását látva:

Hé, rohadék! Ahelyett, hogy Európában túrázgatsz, vagy mi a f*szt csinálsz mostanában, visszaadhatnád azt a hat évet az életemből, amit lenyúltál!

Ez az első tweet-em. Csak azért regisztráltam, hogy elmondjam, mekkorát csalódtam benned.

Mondták már rád, hogy érzelmi terrorista vagy? És nézz utána a szótárban ennek a két kifejezésnek: „lezárás” és „értelmes válaszok”.

Szemétláda vagy. El ne cs*szd a
Star Treket mondjuk egy Klingon Purgatórium-beli lezárással.

Szemét hazudozó vagy. Nem tudtál semmit, mindent csak kitaláltál, és elárultál mindannyiunkat. Engem is elárultál, és rohadj meg a pokolban, a k***a anyád!

Mondjuk az utolsóról Lindelof azt állította, hogy J. J. Abrams írta. Reméljük, hogy csak viccelt.

blastr

locutus

1 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr392192766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2010.08.10. 15:14:18

Ez nem igaz. Kicsit vontatott volt. De jó volt. Nekem tetszett. Mert:Meg kell tennunk valamit hogy átjussunk a tulvilágra. Igaz. Ezért tetszett.
süti beállítások módosítása