Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sci-fi hátterek az androidodra

2010.08.12. 13:18 :: SFblog


Az Android telefonokhoz rengeteg háttérkép elérhető már, melyekhez ingyen hozzájuthatsz. Mi összegyűjtöttünk néhány, sci-fi és fantasy témájú hátteret, amit érdemes lehet letölteni. Méretük 25-150 KB, és 640x480-as a felbontásuk.

 

 

Lego Midstorm - Star Wars

 

A konzoljátékosok mind ismerik már a Lego-s játékokat. Készült már Indiana Jones, Batman és Star Wars is - hogy csak a legismertebbeket említsük. Ha Te is egyike vagy a játék rajongóinak, érdemes letöltened ezt a hátteret.

 

 

Twilight

A tinik álma vállhat valóra, ha android telefonjaikat a legújabb őrülettel tehetik még trendibbé. A háttér az összes Twilighter kedvére tesz, mivel minden főbb szereplő megtalálható rajta. A Pattinson-rajongók pedig különösen örülhetnek, hiszen a fénybenjáró, diétás vámpír van középen.

 

Star Wars - Yoda mester

Bár a mi választásunk az öreg mesterre került, neked nem kell így döntened, az oldal bővelkedik Watar Wars karakteres hátterekkel. Választhatsz főszereplőket, robotokat, jediket vagy más karaktereket.

A fő, hogy az erő legyen veled.

 


További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

talkandroid

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr682216867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása