Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Soha nem látott jelenetek a Star Wars Blue-Ray-en

2010.08.16. 12:03 :: SFblog

2011-ben, az Egy új remény 35. évfordulójára mind a 6 Csillagok háborúja filmet kihozzák Blu-ray lemezen is. George Lucas személyesen jelentette be ezt a Celebration V eseményen és bemutatott egy jelenetet is, ami kimaradt a Jedi visszatérből, amit most mi is megmutatunk nektek, mert rendesek vagyunk.

Bár a „lehető legjobb kép és hangminőséget” és minden eddiginél több extrát ígérnek a kiadványhoz, arról nem nagyon beszélnek, hogy a filmek eredeti verziója bizony lemarad; Lucas azt mondta a New York Timesnak, hogy csak a kibővített válztozatok lesznek rajta a Blu-ray kiadáson, mert az eredetiek feljavítása megfelelő minőségre túl drága lenne. Arról nem volt szó, hogy mennyibe kerül majd a kiadvány, pontosan mikor jelenik meg, vagy hogy külön-külön is kaphatóak lesznek-e az egyes filmek, vagy csak díszdobozban együtt, de a fanatikusoknak persze mindegy is, így is, úgy is megveszik majd.

A kimaradt jelenet, amelyben Luke bütyköli a fénykardját (végre kiteljesedhet múltkori összeállításunk):

engadget

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr192225254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása