Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

William Gibson szerint a Csillagok háborúja maradi

2010.08.17. 15:27 :: SFblog

Az októberben új regénnyel jelentkező William Gibson Hugo-, Nebula- és Philip K. Dick-díjas Neurománca végre valóban szélesvászonra kerülhet. És ki tudja, talán a Hibrid rendező Vincenzo Natalinak köszönhetően a filmváltozat is klasszikussá válik. De mit gondol Gibson a többi klasszikus SF filmről?

A szerző saját twitter feedjéről tudhatjuk meg. Miközben a Tron kibertérről alkotott vízióját hasonlította össze a sajátjával, Gibson az alábbit írta:

Ugyanakkor az első film mozipremierjét leszámítva nem szerettem a Csillagok háborúját sem. Azt gondoltam, hogy túl maradi. Én Blade Runneres arc vagyok.

Nos, Gibson írásait olvasva, mindig is sejtettük, hogy inkább a Blade Runner (Szárnyas Fejvadász) jön be neki. Ti mit gondoltok?


GreatDismal

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr602228216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása