Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az első The Thing plakát

2010.08.18. 10:57 :: SFblog

Semmi sem olyan szórakoztató, mintha vérszomjas idegen lények üldöznek az Antarktiszon, úgyhogy már nagyon vártunk valami információmorzsát Matthijs van Heijningen Jr. The Thing (A dolog) remake-jéről. Az ausztrálok ehéten meg is kapták, mi pedig megmutatjuk.

Ezen a héten tartották az Ausztrál Nemzetközi Mozi Találkozót és az Encore magazinnak sikerült lefotózni a film nemzetközi teaser poszterét, ami hogy-hogy nem, ki volt rakva a helyszínen.

A The Thinget – főszerepben Mary Elizabeth Winsteaddel, Joel Edgertonnal és Jonathan Lloyd Walkerrel – 2011 április 29-én mutatják be.

Várjuk?

blastr

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr72230174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2010.08.19. 10:44:17

tekintve, hogy Carpenter lassan összes filmjét valamiért úgy érzik remékelik, (és ezek sorra gyatrábbak az eredetinél) hogy Carpenter e film apropóját sajnos lelőtte már cirka 20 évvel ezelőtt, és hogy eleve már az is egy remake volt

így nem, nem várjuk

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2010.08.19. 20:25:26

Egye fene, várjuk. Aztán majd meglássuk.

De, hogy őszinte legyek, nem remake-et kellene csinálniuk, mert überelni úgysem tudják Carpenter filmjét, hanem "előzményt". Vagyis a film vége lenne az, hogy a két svéd (Norvégok, Mac!) kutató a kutyulit üldözve felpattan a helikopáterre. Oké, így tudnád, hogy ketten maradnak életben a film végén, de ha nem lenne női szereplő, akkor így is lehetne izgulni mindenkiért.
süti beállítások módosítása