Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Rekviem egy ballerináért

2010.08.18. 11:57 :: SFblog

Nehéz eldönteni, hogy Darren Aronofsky, a Rekviem egyálomért és a Pi rendezőjének új filmje, a Black Swan (Fekete hattyú) vajon pszichológiai thriller, vagy természetfeletti dráma. Nos, az első trailer megtekintése után úgy tűnik, kicsit mindkettő.

Rövid szinopszis a trailer előtt:

A BLACK SWAN Nina (Natalie Portman) történetét meséli el, egy New York-i ballerináét, akinek az életét – akárcsak kollégáiét – teljesen bekebelezi a tánc. Visszavonult ballerina anyjával, Ericával (Barbara Hershey) él, aki buzgón támogatja lánya szakmai ambícióit. Amikor Thomas Leroy (Vincent Cassel) művészeti rendező úgy dönt, hogy Beth MacIntyre (Winona Ryder) ballerinát lecseréli, az új évad Hattyúk dala bemutatójára, Ninát választja helyette. Ugyanakkor Ninának versenytársa akad, egy új táncos, Lily (Mila Kunis Kunis), aki Leroyt is lenyűgözi. A Hattyúk dalához olyan táncos kell, aki mind az ártatlan fehér, mind az érzéki és alattomos fekete hattyút el tudja játszani. Nina tökéletes fehér hattyú, Lily pedig a fekete hattyú szerepére passzol. Ahogy a két táncos rivalizálása őrült barátsággá válik, Nina egyre közelebb kerül ahhoz, hogy érintkezésbe lépjen sötét oldalával, mégpedig olyan vakmerően, ami azzal fenyegeti, hogy elpusztítja őt. 

 A Black Swan december elsején kezd a mozikban.

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr662230326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása