Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Moby Dick sárkányokkal - megérkezett a trailer

2010.08.27. 16:10 :: SFblog

Végre egy olyan mashup, amiben nincsenek zombik! (Nem mintha bajunk lenne a zombikkal, végülis a Büszkeség és balítélet meg a zombik szórakoztató volt.) Ryan Little, a Saints and Soldiers rendezője filmet forgat a Moby Dick történetéből kis változtatással: bálna helyett sárkány lesz benne. Ahabot pedig Danny Glover játssza majd.

A film szinopszisa, amihez azért bőszen használták a közhelyszótárat:

Az Age of Dragons Hermann Melville klasszikus regénye, a Moby Dick adaptációja. Egy olyan középkori világban játszódik, amelyben Ahab kapitány és csapata sárknyokra vadásznak a kénsav miatt, ami energiával látja el őket. Ishmael, egy karizmatikus szigonyos is csatlakozik hozzájuk útjuk során. Ahab fogadott lánya, Rachel – aki gyönyörű és kemény – irányítja a hajót. Ahab megszállotssága, hogy a nagy "Fehér Sárkány"-on bosszút álljon (ami fiatalkorában lemészárolta családját és az ő testét is örökre elcsúfította), egyre mélyebbre vezeti a csapatot a sötétség szívébe. A Fehér Sárkány fészkében (ami már majdnem úgy hangzik mint a Fehér Féreg Fészke) fény derül Ahab titkaira, Rachelnek pedig választania kell, hogy követi őt sötét útján, vagy megszökik Ishmaellel. 

Azt még nem tudni, mikor lesz a film bemutatója, de a trailer ígéretes.

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr742252401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása