Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Elkészült az első magyar 3D-s film

2010.09.14. 14:36 :: SFblog

Az első teljesen magyar készítésű 3D-s film, A csodálatos univerzum a csillagok közé repít minket. A tudományos filmek stílusában készült alkotás jóvoltából a nézők bepillantást nyerhetnek az univerzum bolygóinak rendszerébe, animációk formájában pedig a Földről felbocsátott űreszközöket is megismerhetjük.

Gráner József rendező 48 perces filmjét szeptember 16-án mutatják be moziban. A rendező egyébként nem most ismerkedett meg a háromdimenziós technikával, már több mint tíz éve készít 3D-s fotókat, amelyekből országjáró kiállítást is rendezett az elmúlt évben. A nagykanizsai filmgyártó - ha sikerül országos vetítéseket szerveznie a budapesti bemutató mellé -, tervei szerint a bevétel egy részét jótékony célra kínálja fel.

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr632295621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2010.09.16. 10:33:58

azért az példaértékű, hogy 2010-ben múltezredi jean michel jarre-ral próbálnak eladni valamit. megvan ennek a maga bája...

mondjuk tökéletesen passzol a zene, hisz elég olcsónak tűnik a film..
süti beállítások módosítása