Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Közelít a tél! Új Trónok harca teaser

2010.09.14. 16:00 :: GalBob

Újabb kedvcsináló érkezett a Trónok harca című epikus fantasy-sorozathoz. A műsor alapjául G. R. R. Martin nagysikerű regényciklusa szolgál, ráadásul a szerző aktívan közreműködött a stábbal forgatás alatt, hogy a gonosz producerek még véletlenül se forgassák fel alapjaiban a történet helyszínéül szolgáló, amúgy rendkívüli részletességgel kidolgozott világot. Az új trailer hajszálnyival hosszabb az előzőnél, s a CGI-varjúból és a hófelhőkből ítélve az Éjjeli őrség jeleneteinek hangulatát próbálták visszaadni.

 

 

 

 

 Az HBO még egy rövidke forgatási naplót is közzétett, amiben a projekt vezető producere, David Benioff azt ígéri, hogy a Trónok harcával újra-feltalálják a fantasy műfajt. Ugyanebben a videóban maga Martin számol be a forgatási élményeiről, s hogy mennyire elégedett az eddig látottakkal. "Megvolt az az elképesztő pillanat 'Istenem, végre eltalálták' Tessék, sikerült nekik. A rajongóim többsége rendkívül elégedett lesz, mivel az általam elmesélt történetet látják majd életre kelni fantasztikus színészek előadásában." 

 

 

blastr

1 komment

Címkék: sorozat irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr992294355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsek ernő áruló 2010.09.14. 19:50:05

Jó lenne egy jó kis igényes fantasy, nagy hiány van belőlük.
süti beállítások módosítása