Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Del Toro Hellboyt akarja 3D-s filmjébe

2010.09.24. 11:01 :: Dot hugi

Azt már a legtöbben hallották, hogy Guillermo del Toro H.P. Lovecraft egyik kisregényét, az Őrület hegyeit készül megfilmesíteni, és már azt is eldöntötte, hogy ki lesz az egyik főszereplő: nem más, mint a Hellboy sztárja, Ron Perlman. A rendező külön neki írt egy szerepet.

Az 1936-os történet megfilmesítésével kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy 3D-s alkotás lesz, a producer James Cameron, az egyik szerepet pedig Ron Perlman játssza.

A történet egy antarktiszi expedícióról szól, ahol az egyik kutató bizonyítékot talál arra, hogy léteztek úgynevezett Öreg lények már az emberiség előtt is. Egyetlen dolog azonban meglepetésként éri a profot... Ezek a lények még mindig élnek.

Perlman először 1993-ban dolgozott a mexikói rendezővel a Cronos forgatásán, és már akkor jó barátok lettek. Del Toro egy interjúban beszélt a neki szánt szerepről:

"Egyelőre csak annyit mondhatok, Ron Perlman biztos, hogy benne lesz a filmemben. [...] Külön neki írtunk egy szerepet. Aki olvasta a könyvet, ismeri Larson karakterét: ő volt az az ember, aki a szánra és a szánhúzó kutyákra ügyel. Nem hozza lázba a tudomány, de a mitológia és a kozmológia sem. Gyakorlatias ember, egy kemény északi fickó. Fantasztikus figura, akit Perlman fog játszani."

blastr

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr552319869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2010.09.24. 11:31:42

"Perlman egyszer már dolgozott a mexikói rendezővel,"

Egyszer? A két Hellboy meg a Blade 2 az smafu? :)

2010.09.24. 12:06:13

Oszt' Perlman rá fog érni erre a filmre a Sons Of Anarchy mellett?...
süti beállítások módosítása