Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Emma Thompson a Men in Black 3-ban

2010.10.04. 12:30 :: GalBob

Emma Thompson csatlakozott a Men in Black 3 stábjához - adta hírül a mindig naprakész Deadline magazin. Mrs Thompson karaktere ráadásul igen fontos szerepet fog játszani a MiB-mítoszban. Spoilerek és spekulációk alant.

 

 

A Deadline értesülései szerint a színésznő 'O ügynököt', a földönkívüliekkel foglalkozó ügynökség egykori vezetőjét alakítja majd. S hogy miért egykori? Nos, azt csiripelik a verebek, hogy a Sötét zsaruk harmadik részében fontos szerephez jut majd az időutazás, Will Smith karaktere egészen 1969-ig, az ügynökség megalakulásának évéig utazik vissza a múltban. Tovább erősíti ezt a teóriát a tény, miszerint a Columbia Pictures Josh Brolint is szerződtette, aki állítólag az 1969-es Tommy Lee Jonest alakítja majd.

Egy szó mint száz, Emma Thompson lesz az 1969-es év nagyfőnöke. A kérdés már csak az, hogy ki játssza majd Thompson jobbkezét, az előző két filmben Rip Torn által alakított Z ügynök fiatalabb kiadását?

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr52343203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Collins 2010.10.04. 21:04:04

Csak egy kis apróság! Nem Mrs.Thompson, mert a Thompson a leánykori neve. Max. Mrs. Wise lehetne :)!
süti beállítások módosítása