Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kik lesznek a Batman 3 főgonoszai?

2010.10.10. 12:00 :: GalBob

Christopher Nolan jövő év áprilisában lát neki a Sötét Lovag folytatásának, ám a történetet, a szereplők, s ami talán a legfontosabb, a gazfickók személyét egyelőre homály fedi. Pontosabban nem állunk megerősített információk birtokában, ez viszont még nem akadályoz meg minket abban, hogy pár nyilatkozat és pletyka alapján spekulációkba kezdjünk.

Először is: az egyik forgatási helyszínnek biztosan New Orleans ad majd othont, amiről a vájtfülű Batman-rajongók vélhetően egyből Killer Croc alakjára asszociálnak. E teóriát erősítik Mark Millar, képregényíró tweetjei is, aki tudni véli a főgonoszok személyét, illetve nyilvánvalóvá tette, hogy a harmadik rész ezúttal Gotham városának peremvidékére kalauzol  majd minket, ami a Batman-mítosz ismerői számára közismerten egy lakatlan, erdős-mocsaras vadon.

További részleteket Morgan Freemantől tudhattunk meg, aki korábban a Bruce Wayne vállalatában dolgozó mérnöki zsenit, Lucius Foxot alakította. A riporter kérdésére, tehát, hogy szó esett-e arról, hogy Nolan visszahozná-e a Macskanőt, Freeman a következőképpen válaszolt:

"Igen is meg nem is. Nem tudom, hogy végül ki mellett teszi le a voksát. Szóba került a Riddler, Joker - illetve nem is a Joker- hanem a Pingvin. Philip Seymour Hoffman alakítaná a Pingvint, ami számomra izgalmasnak hangzik. Majd meglátjuk. Talán egynél több főellenség is szerepelne a filmben."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr502358169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2010.10.10. 16:25:51

Ha nem lesz köze a végtelen válsághoz akkor el se kezdjék.
süti beállítások módosítása