Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Aukcióra kerülnek a Vissza a jövőbe önbefűző csukái

2010.10.12. 13:00 :: GalBob

Valljuk be, gyerekként mindannyian vágytunk Marty McFly automatizált edzőcipőire a Vissza a jövőbe 2-ből. A 2015-ös év közeledtével egyre nagyobb nyomás nehezedett a világ susztereire – ennek a csukának bizony addigra valósággá kell válnia. Egyikük igen jól halad a saját projektjével, ám addig is, előttünk áll a lehetőség, hogy szert tegyünk az eredetire.


Jól hallottátok, Marty filmben viselt Nike-ja aukcióra kerül. Persze ezek nem kötik be magukat úgy, mint Blake Bevin PowerLace-e, ettől függetlenül 12 ezer és 15 ezer dollár közé becsülik a végső árukat. Leendő gazdája biztos elégedett lesz velük, 2015-ig biztosan, a tervek szerint Bevin addigra már bőven szabadalmaztatni fogja a miniatürizált önbefűző technológiát, aminek kifejlesztéséhez éppen Zemeckis filmjeinek hatására fogott bele.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr522363897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása