Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

"Biopunk" sci-fi a Big Bang Theory sztárjával

2010.10.17. 18:00 :: GalBob

A Big Bang Theory népszerűsége jócskán hozzájárult Johnny Galecki sikeréhez. Most éppen a New Regency Productions-zel tárgyal az egyik főszerepről Andrew Niccol korábban I'm Mortal néven futó science fiction filmjében.

Amennyiben sikerül megállapodniuk, Galecki már egy igen impozáns színészgárdához fog csatlakozni, ugyanis Justin Timberlake, Olivia Wilde, Amanda Seyfried és Cillian Murphy már biztosan szerepelni fog a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben, ahol az emberi öregedés génjét egészen egyszerűen kikapcsolták. Annak érdekében, hogy elkerüljék a túlnépesedést, az emberek "ideje" vált általános fizetőeszközzé. Galecki Timberlake karakterének legjobb barátját alakítja majd.

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr272377953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása