Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

E-könyvet a repülőkre!

2010.10.18. 14:00 :: Dot hugi

A repülőn nem sok szórakozási lehetőség van. Filmnézés, zenehallgatás, esetleg adnak magazint, vagy mi magunk gondoskodunk könyvről. De mi van ha elfelejtkezünk róla?

Az egyik amerikai légitársaság (Virgin America) már régen bevezette, hogy minden utas külön érintőképernyős monitort kap. Bármikor rendelhetnek filmet, italt, ételt és bármi egyebet, ami a gépen elérhető. Van egy funkciónélküli lapfülük is, KÖNYV elnevezéssel, ami még nem elérhető.

Dianna Dilworth, egy E-book forgalmazással foglalkozó utas így nyilatkozott:

Sokféle módon lehetne hasznosítani ezt a lapfület. Az egyik, hogy az Amazonon vagy egy hasonló oldalon keresztül, jelképes összegért elérhetné minden utas a maga virtuális könyvespolcát. A másik verzió, hogy a légitársaság összeválogatna egy bestsellerekből, novellákból és klasszikusokból álló gyűjteményt.

dvice

Szólj hozzá!

Címkék: tech irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr122378811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása