Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Star Trek 2: Nem a főellenség a lényeg

2010.10.21. 13:00 :: GalBob

Pár nappal ezelőtt tartották a 2010-es Spike Scream Awards gála felvételét Los Angelesben, ahol Damon Lindelof is tiszteletét tette egy Losttól való búcsúünnepség erejéig, s ha már ott volt, elárult pár részletet a 2009-es Star Trek mozifilm folytatásáról is.

 

 

Lindelof a Lost sorozat producerei által körülvéve, a vörös szőnyegen adott interjút, ahol elárulta, jelenleg két jelentősebb projekt, a Star Trek folytatása, s az Alien előzményfilm kötik le minden idejét, így egy időre visszavonul a televíziózástól. A Star Trek kapcsán Lindelof elárulta, hogy beindultak a dolgok, jól halad a forgatókönyvvel, s minden erejével azon munkálkodik, hogy király legyen a végeredmény. A rajongók folyamatosan találgatják, hogy a forgatókönyvíró vajon milyen ellenséget fog az USS Enterprise legénységének nyakába zúdítani, s a riporter meg is kérdezte Lindeloftól, hogy a kreatív team vajon mennyire veszi figyelembe a "trekkie-k" ilyen irányba tapogatózó vitafórumait. 

"Alapvetően a közönség igényeinek megfelelően próbáljuk megírni a forgatókönyvet, s természetesen figyelembe vesszük a rajongók internetes észrevételeit, érdekel is a véleményük, azonban tudomásul kell vennünk, hogy a Star Trek soha sem az ellenfelekről, hanem a legénységről, a karakterek egymás közti viszonyairól - a "családról" szólt. Az igazi sikert az jelenti, ha egy ellenfél által még életszerűbbé tehetjük ezeket a kapcsolatokat. Nem az számít, hogy ez az ellenfél kicsoda, ez nem úgy működik, mint a Batman filmeknél, ahol a Jokert az egyik filmben már "ellőtték", így a következőben ki kell találniuk, hogy vajon ki érne fel vele." 

 Videó az gáláról és az interjúról:

Damon Lindelof and Carlton Cuse Talk LOST, the ALIEN PREQUEL, STAR TREK 2, and More on the Scream Awards Red Carpet from ColliderVideos on Vimeo.

 

collider

Szólj hozzá!

Címkék: interjú sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr802387383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása