Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Peter Jackson bejelentette a Hobbit színészeit

2010.10.22. 13:00 :: GalBob

A Hobbit Ausztráliába költözött Új-Zélandról. Vagy Londonba. Vagy végül el sem költözik. Mindegy, fogalmunk sincs, hogy végül hol kerül sor a forgatásra, s talán Peter Jackson is ugyanilyen tanácstalan, ám az már "biztos" (a szórakoztatóiparban e fogalom igencsak relatív) hogy kiket láthatunk a régóta várt, s legalább ugyanilyen régóta halogatott film főszerepeiben.

Martin Freeman alakítja Zsákos Bilbót, a kalandor-lelkületű hobbitot, aki utazásai során talál rá az Egy Gyűrűre, ami végül A Gyűrűk Ura eseményeihez vezet.

Richard Armitage (Titkos Szolgálat MI-5) játsza Tölgyfapajzsos Thorint, a Magányos Hegy jogos örökösét, aki Bilbóval kiegészülő törpkompániájával próbálja visszafoglalni királyságát Smaugtól, a sárkánytól.

Aidan Turner (Being Human) és Rob Kazinsky (EastEnders) alakítják majd Kílit és Fílit, a törpkompánia szórakoztató testvérpárját.

Graham McTavish (Secretariat) Dwalint, John Callen (Power Ranger Jungle Fury) Oint, Stephen Hunter (Szentek Kórháza) Bomburt, Mark Hallor (King Kong) Dorit, Peter Hambleton (The Strip) pedig Glóint játsza majd.

James Nesbitt, David Tennant, Stephen Fry, Saoirse Ronan és Bill Nighy is csatlakozik a csapathoz, ám egyelőre nem tudni milyen szerepben.

Martin Freeman kapcsán Jackson a következőképpen nyilatkozott:

Dacára a számtalan pletykának és spekulációnak, ami e szerepet körüllengte, mindig is egyvalakit szántunk Zsákos Bilbó szerepére. Ritka az olyan alkalom az ember karrierje során, amikor találkozik valakivel és kezdettől fogva tudja, hogy "arra" a szerepre született, ám Martinnal való találkozásunkkor ez volt a helyzet. Martin értelmes, szórakoztató és bátor - pont ahogyan Bilbó is, s büszkén jelenthetem be, hogy ő a mi Hobbitunk.

 

deadline

 

4 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr72390216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaboh · http://gaboh.blog.hu 2010.10.22. 18:20:51

Gandalfról tudni már valamit?

2010.10.22. 22:02:09

@gaboh: Állítólag ismét Ian McKellen lesz.

Szkifi 2010.10.23. 11:44:44

David Tennant, Stehen Fry, Martin Freeman??? Úgy látszik most már én is várom a filmet, pedig nem vagyok vmi nagy TLoTR fan.

Dzsini 2010.10.26. 04:08:50

és David Tennant mellett még egy Doktor, Sylvester McCoy is jelezte, hogy szerepelni fog: Barna Radagast szerepére hívták meg.
süti beállítások módosítása