Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Spielberg új filmet forgat?

2010.10.23. 17:00 :: Dot hugi

Szerencsére a mester újra visszatér a sci-fihez. Steven Spielberg bejelentette, hogy új filmet tervez, mégpedig Daniel H. Wilson egyik robotos regényéből.

A 32 éves író, Daniel H. Wilson már több könyvet is írt az évek során, de magyarul még nem jelent meg egyetlen kötete sem. A Robopocalypse című könyvet külföldön 2011. júniusában fogják kiadni, mikor készen lesz Wilson új könyve is, az Amp.

A Robopocalypse című film 2013. januárjában fog a mozikba kerülni. A forgatókönyvet és a látványvilágot is Drew Goddardra (Cloverfield) bízta Spielberg.

Wilsonnak nem ez az első kapcsolata Hollywooddal, egy korábbi regénye, a How to survive a robot uprising  egy olyan szituációt ír le, amikor a robotok fellázadnak és át akarják venni az uralmat. Wilson ötleteket ad, hogyan is védekezhetünk ellenük ebben a - jelenleg még - képtelen szituációban. A kötetből készülő film forgatókönyvét  Robert Ben Garang és Thomas Lennon írja, a rendezést pedig Mike Myers vállalta magára, bár a főszerepet is örömmel eljátszaná.

 

blastr

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr912393234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2010.10.23. 17:45:27

Ha lemagyarosítjátok megveszem. Csak legyen ugyes az időzítés.

Skeez 2010.10.23. 20:39:48

Az előbbiben biztos lesz kislány szereplő. De ha nem lány, akkor fiú.

Skeez 2010.10.23. 20:41:38

SPOILER! Spielberg filmjében biztos lesz gyerek szereplő. BOILER!
süti beállítások módosítása