Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Íme Amerika Kapitány!

2010.10.28. 21:24 :: locutus

Az Entertainment Weekly lehozta az első hivatalos képet a Marvel híres szuperhőséről, aki jövő nyáron majd a vásznakat is meghódítja.

A hős jelmezébe az a Chris Evans bújik, akire sokan emlékezhetünk a Fantasztikus Négyes-filmek Fáklyájaként, valamint a nálunk sajnálatosan sokat késő Scott Pilgrim a világ ellen Lucas Leejeként (a második ex). A jelmez alapvetően pozitív visszajelzéseket kapott, hiszen nem formázza át az eredeti koncepciót, ugyanakkor az nem utal sok jóra, hogy a Captain American: First Avenger rendezői székében Joe Johnston ül (Jumanji, Farkasember).

A hazai bemutató 2011. augusztus 4-re van kitűzve - bár maga a film már úgyis csak ezüstérmes lehet; elvégre ugye odafigyeltünk a Vasember 2-ben?

Entertainment Weekly

1 komment

Címkék: film képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr502406397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turanga Leela 2010.10.29. 15:52:35

Én a Thor-t várom már nagyon. Azzal függ össze a Vasember 2:)Aki kivárta a moziban a végét,láthatta, hogy megtalálták a pörölyét.
süti beállítások módosítása