Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Vasember Disneylandben?

2010.11.01. 17:15 :: Dot hugi

Disneyland igényt tart a Marvel képregények hőseire. A tervek szerint több milliót áldoznak a különböző szuperhős - így a Vasember játékra is.

A Disney első komoly képregényes beruházása a Marvel Entertainment megvásárlása volt, tavaly. Azóta rengeteg tervük van már, többek között, hogy 2012. május 4-én debütál a The Avengers, illetve 2013. május 13-án az Iron Man 3. A Disney elnöke, Dick Cook most így nyilatkozott az új tervekről:

"Walt Disney Co. egyenlőre ezt a két projektet tervezi, de ezek is hatalmasak lesznek. Minden energiánkat ezekre fordítjuk."

Disney két vidámparkjába is tervez újításokat. A floridai, és a kaliforniai komplexumok 2012-re teljesen megújulnak a Marvelnek köszönhetően. Előreláthatóan olyanok lesznek, mint a Dubaiban felépített Marvel park, ami 1 milliárd dollárból készült el. Több teremben is 3D technológiát terveznek, ezzel is szinesítve a látogatók élményét.

blastr

A Dubai-i park:

Szólj hozzá!

Címkék: játék film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr242413912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása