Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Korongvilág-film a Disney-től

2010.11.04. 17:00 :: GalBob

Lyuk tátong a Disney 2014-es ütemtervén - talán Terry Pratchet Korongvilág-sorozatának negyedik kötetéből, a Mort, a halál inasából készülő adaptációval töltik ki az üresedést?

A Blue Sky Disney-n szárnyra kapott pletykák szerint A kis hableányt, Aladdint és A hercegnő és a békát jegyző rendezőpáros, Ron Clements és John Musker már el is kezdett dolgozni a tervek szerint teljes egészében kézzel rajzolt Mort storyboardján aki a könyv története szerint gyakornoki állást kap a vén kaszás mellett.

Ne feledjünk, egyelőre pletyka az egész. Ha igaz is a híresztelés, Clements és Musker legfeljebb a film megvalósíthatóságát demonstrálandó veselkedett neki a storyboardnak, ez még nem jelenti azt, hogy garantáltan el is készül. Mégis, jó látni, hogy a Disney továbbra sem tett le a tradicionális animációról. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr202420063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexWolf 2010.11.05. 08:48:29

Azért Terry Pratchet könyvei nem ovisoknak valók. Szóval nem értem melyik korosztályt akarják megcélozni.
süti beállítások módosítása