Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Repülnek a Terra Nova írói

2010.11.07. 11:20 :: Dot hugi

A problémák nem csökkennek Spielberg új sorozata, a Terra Nova körül. Spielberg most úgy döntött, megválik az egész írói gárdától.

Steven Spielberg új, időutazásról szóló sci-fije, a Terra Nova folyamatosan csúszik. Eredetileg a Comic-Conon mutatták volna be, majd a Fox törölte a januári premiert. Most pedig Spielberg az íróknak is felmondott.

A 20. Century Fox a legtöbb írót elküldte, többek között Chris Brancato-t, aki az X-aktákat írta. sőt, lehet, hogy a Flashforward alkotói közül Brannon Braga-nak is mennie kell. A hivatalos közlemény szerint, a folyamatos csúszás miatt csökkenteni kell a költségeket, amit így lehet a legegyszerűbben elérni.

Los Angeles Times:

Ez a hirtelen döntés visszavetette az epizódtermelést, de a 20. Century Fox jelenleg ezt látja a legjobb döntésnek. Előrelátóan nem kötöttek hivatalos, hosszú távú szerződést az írókkal, így bármikor felmondhatnak nekik. A Fox szerint ez azért kell, mert drága írókról van szó.

"Ezeket az embereket jövőre is vissza hívhatjuk, és ha nem jönnek, vagy túl drágának találjuk őket, még mindig találhatunk új tehetségeket."

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr582429971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása