Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jövőre várható az Apollo 18

2010.11.09. 17:30 :: GalBob

A Weinstein Company finanszírozza az Apollo 18-at, Timur Bekmambetov (producer) földönkívülieket szerepeltető űrthrillerét a félbemaradt Apollo-küldetésről. Mint kiderült, a fim rendezője a korábban kizárólag speciális effektekkel foglakozó Trevor Caewood lesz, a forgatókönyvet pedig  a még ennél ismeretlenebb Brian Miller írja majd.

Bekmambetov egész eredeti módját választotta a cég meggyőzésének: egy felvételt mutatott a Weinstein Company képviselőinek, amiről azt állította, hogy a hivatalosan lefújt Apollo 18 misszó során készült a 70-es évek elején, s amely küldetésről a mai napig él az urbánus legenda, miszerint valójában megtörtént, ám a 13-ashoz hasonlóan katasztrofálisan végződött, s a NASA mindent megtett az ügy eltusolása érdekében. A rövidke felvétel alapján a bevetés résztvevői idegen élet nyomaira bukkannak a Holdon, így elég egyértelmű, hogy egy újabb "found footage" thrillerrel lesz dolgunk.

A koncepció kísértetiesen emlékeztet Olatunde Osunsanmi (Negyedik Típusú Találkozások) Dark Moonjára, s aminek forgatása egyes források szerint már el is kezdődött, azonban elég esélytelennek látszik, hogy megverhetné az óriáscég által támogatott ellenlábasát a pénztáraknál, mivel az előreláthatóan jövő év március 4-én debütál a tengerentúli mozikban, Osunsanmi filmjének pedig körülbelüli céldátuma sincsen még.


deadline

 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr682434511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása