Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Joss Whedon szerint Angeline Jolie a legjobb Csodanő

2010.11.21. 12:33 :: Dot hugi

A Buffy a vámpírók réme után, Whedon szeretett volna egy amazon hercegnőt bemutatni a filmvásznon. Meg is volt a terve, hogy ki lenne az az Oscar-díjas színésznő, akire illene a szerep.

"Számomra Wonder Woman egybeforr Angeline Jolie-val" - mondta Whedon, mikor arról kérdezték, kit választana Csodanőnek, az összes hollywoodi színésznő közül. Számba vette Beyonce Knowles-tól kezdve Megan Foxon át, Morena Baccarin-t is...végül így folytatta: "Angelina sok időt tölt repüléssel. Nagyon sok különböző országban dolgozott már és élt is emiatt. Nemzetközi személy. A legfontosabb pedig, hogy rengeteg emberen segít és soha nem értette miért bántják egymást az emberek."

Whedon forgatókönyve és tervei végül el lettek kaszálva, de most a Warner Brothersnek köszönhetően egy új Diana hercegnős sorozat kerül a tévéképernyőkre. Bár nem Angelina Jolie-val és nem Whedon, hanem David E. Kelly rendezésében.

blastr

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr952462599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.g. (törölt) 2010.11.21. 14:43:33

mennyire lehet sf-fan az, aki nem ismeri Joss Whedont, bazz? :D:D Ez a blog is levizsgázott :)

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2010.11.21. 15:28:51

"mennyire lehet sf-fan az, aki nem ismeri Joss Whedont"

Annyira, mint én. :) Gőzöm nincs róla, ki az. Most emiatt a kommented miatt megnéztem az imdb-n a filmográfiáját: egy tökéletesen jelentéktelen pali, már ami a munkásságát illeti.
süti beállítások módosítása