Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Christian Bale nem szereti Batman-t?

2010.11.25. 10:00 :: Dot hugi

Jövőre jön Christopher Nolan harmadik Batman filmje, ami elméletileg egy trilógia végét is jelenti. Előfordulhat, hogy kitalálnak még néhány folytatást, hiszen a képregényből bőven lehet ötletet meríteni, de az biztos, hogy az új történethez majd új Batman is dukál, Christian Bale ugyanis nem vállal több Batman szerepet.

Kedden, a 'The Fighter' című film kapcsán beszélgettek Christian Bale-lel, aki az intjerú során arról is beszélt, hogy reményei szerint a 2012-es Batman film lesz az utolsó, amikor Gotham védelmezőjét alakítja. Ettől függetlenül azt se tartja kizártnak, hogy a rendező további tervekkel áll elő a szeréia kapcsán.

"Chris mindig csak annyit közöl velem, amennyit tudnom kell. Sokkal kevesebbet tudok, még a filmmel kapcsolatban is, mint azt a legtöbb ember gondolná. De ettől függetlenül remélem, hogy más filmekben is megmutathatom magamat, és nem csak Batmanként fognak emlékezni rám." - mondta Bale


blastr

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr502471414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása