Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Lucas digitális technológiával hívna életre halott színészeket?

2010.12.07. 13:00 :: GalBob

Mel Smith 1994-ben dolgozott együtt a Star Wars atyjával a Gyilkosság egyenes adásban című vígjáték forgatásakor. Daily Mailnek adott interjújában a színész-rendező azt állítja, hogy Lucas már akkoriban is halott színészek filmjogait vásárolta fel, hogy később digitálisan rekonstruálva őket posztmortem filmeket készíthessen. 

"Halott mozisztárok filmes jogait vásárolja fel, hogy számítógépes trükkök segítségével egy közös filmben szerepeltethesse őket, ráadásul Orson Welles és Barbara Stanwyck mellett feltűnnének korunk sztárjai is."

Hogy a mozi aranykorának legnagyobb alakjainak "felélesztésére" tett kísérlet kudarcra van-e ítélve vagy sem, nem tudni, mindenesetre Mel Smith túl elfoglalt ahhoz, hogy részt vegyen benne.

 

 

Mindenki saját belátására bízzuk annak eldöntését, hogy hitelt ad-e Mel Smith szavainak, ám ha mindez igaz, nem tudom ki lenne kíváncsi egy CGI-Orson Welles "alakítására" mondjuk Lindsay Lohan mellett. Mindazonáltal Lucas CGI-fetisizmusát ismerve annyira talán nem lepődnénk meg, ha ez egyszer valóban bekövetkezne. 

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr382498190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capra 2010.12.07. 19:02:44

Minek visszahozni regi sztarokat akikre a fizetokepes kereslet nem is emlekszik ha lehet hibatlan tokeletes alaku es arcu mesterseges szineszeket is krealni hamarosan? Lasd. Simone.

2010.12.07. 19:08:44

Cameron-nak is sikerült egy egész népet létrehozni CGI-vel, eléggé irígységszagú a dolog.. :o

bár a "virtuális" színészekkel nyilván nincs baj. Nyilván bármilyen eszelős rendezői utasítást bevállalnak, mindenféle extra költség nélkül.. ráasául nem kell attól sem tartani, hogy a szupertitkos produkció bármely részletét egy nagyobbszájú mellékszereplő kikotyogja..

bár szerintem a hús-vér színészek még mindig jobbak..
süti beállítások módosítása