Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mobiltöltők a fűbe rejtve

2010.12.12. 15:00 :: Dot hugi

A lakásban kallódó töltők és kábelek száma egyenes arányban nő az új technológiákkal. A kezdeti egy darab mobiltöltő még bőven elfért bárhol, mostanra ez a szám a sokszorosára nőtt, és már egy egész polc is kevés lenne az elhelyezésükhöz. Néhány ember, akit szintén zavart a kábelrengeteg nem túl szép látványa, kifejlesztette a képen látható füves töltődobozt.

A töltődoboz működése egyszerű, elég csak a dobozt bedugni egy konektorba. Ezután a fű közé rejtett töltőket lehet is használni. A ládikában elhelyezett műfűben jól mutatnak az éppen töltődő elektronikus kütyük, és a kábelekkel se kell bajlódni. Meg kell hagyni, hogy 25 dollár nem is olyan vészes ár egy ilyen hasznos töltőállomásért, ami még a lakást is felvidítja.

dvice

Segíts Te is: magyar Pulit a Holdra és legyél tagja a Kis Lépés Klub-nak.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr822510788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása