Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Házasodjunk Pandorán - ez lesz az új divat?

2010.12.12. 08:00 :: Dot hugi

Ha valaki nem csak szereti, hanem imádja az Avatart, biztosan örömmel utazna el Pandorára vagy találkozna a Na'vi-k népével. Mostanra ez az őrület addig fajult, hogy vannak párok, akik Pandorán fogadnának örök hűséget egymásnak, a kínai esküvőszervezők persze ebből is hasznot kovácsoltak.

Wulingyuan egyik nemzeti parkja igazi kánaán az Avatar imádóinak. Bármerre nézzen is a látogató, hatalmas hegyek és gyönyörű erdők vannak mindenfelé - kevesen tudják, de ez a hely ihlette az Avatar látványterveit is. Ezen a mesebeli helyen bárki kiválaszthatja az úgynevezett, Avatar-témájú esküvőt, amihez még Na'vik is tartoznak...

Vagy csak néhány kínai férfi, akik kékre festve, ágyékkötőben ugrálnak és macska maszkot viselnek. De ettől a kis bakitól függetlenül a táj gyönyörű és érdemes egyszer ellátogatni oda.

Egy kissé elégedetlen vásárló így vélekedett:

"A Navi-k ezen a helyen, inkább voltak erdei munkások, akik kék testhezálló ruhába, ágyékkötőbe és persze furcsa maszkba öltöztek. Igazán szörnyá látvány volt."

Viszont nem célom elvenni senki kedvét a Kínába utazástól, ezért itt van egy kis videó, ami bizonyítja, hogy van értelme meglátogatni ezt a helyet - csak nem egy esküvő alkalmából.

 

 

blastr

4 komment · 4 trackback

Címkék: program zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr952509698

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vidám pénteket! 2010.12.12. 21:52:45

A mai napra csak pár képet szánok, hogy feldobja a hétvégéteket. Költözés közepette vagyunk purgával, szóval, egy darabig nem biztos, hogy lesz netem és időm:( Sci-fi esküvő és kellékei :)                 ...

Trackback: Vidám pénteket! 2010.12.12. 21:51:57

A mai napra csak pár képet szánok, hogy feldobja a hétvégéteket. Költözés közepette vagyunk purgával, szóval, egy darabig nem biztos, hogy lesz netem és időm:( Sci-fi esküvő és kellékei :)                 ...

Trackback: Ha péntek, akkor képek! 2010.12.12. 21:50:12

                                                                      &nb...

Trackback: Villámposzt 2010.12.12. 21:49:53

Sajnos kissé elfoglalt lettem, de ígérem, lesz a héten filmes poszt is! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyberius 2010.12.13. 00:52:26

Hát igen, az illúzió korántsem teljes. Két méter magas négereket kellett volna navinak maszkírozni, azok mellett az átlagos kínai simán Pandorán érezheti magát :)

mrskowalski · http://youarenotinkansasanymore.blog.hu 2010.12.13. 03:40:06

szánalmasan giccses ez a csoportkép, sok köze az Avatarhoz nincs :)

The Great Destroyer 2010.12.13. 05:45:33

A mellékelt ábra azt mutatja, hogy lehet túlzásokba is esni :).
Nekem az esküvőmön az egyik "háttérzene" egy John Williams mű volt, ami a A Birodalom visszavágnak volt az egyik ost-je.
süti beállítások módosítása