Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Közeledik a Holdhoz a magyar Puli - Segíts neki!

2010.12.23. 12:00 :: tetsuo_

December 31-ig maradt ideje a Puli Space csapatnak nevezni a Google Lunar X Prize 30 millió dolláros összdíjazású versenyére, melynek célja, hogy a nevező csapatok saját szondáikat juttassák el a Holdra.

A Magyarországot egyedüliként képviselő csapat Puli névre hallgató holdautója már épül, azonban a nevezéshez 50 ezer dollárt kell a szervezetnek prezentálnia, melyet adományokból kíván előteremteni. Az elmúlt közel három hónap kampánya során az díj nagy része már összejött a több mint 300 magánszemély és több cég adományainak hála. Bár a teljes nevezési díjhoz már csak kevés hiányzik, a csapat kifuthat az időből, így jelenleg is gőzerővel dolgozik a hiányzó összeg előteremtésén. Aki tehát szívesen támogatná az első magyar holdszonda ügyét, az akár ezer forint felajánlásával is nagyot lendíthet a csapaton, egyúttal hivatalos támogatóvá is válva. A csapat minden segítséget szívesen fogad Kis Lépés Klubjában, a kezdeményezésről további információk a csapat honlapján olvashatók.

A Puli küldetését az SF blog is támogatja.

Kérünk mindenkit, hogy terjessze az igét, tegye ki a hírt a blogjára.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr502534525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása