Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ingyen sf novella Galaxy S és Tab tulajoknak

2011.01.06. 14:30 :: Zanphagras

Samsung Galaxy S és Galaxy Tab tulajdonosok korábban is megszokhatták már, hogy nem pusztán egy elegáns, remek készülékkel lettek gazdagabbak, hanem még számtalan ráadást és plusz-szolgáltatást kapnak a későbbiekben is, gyakran ingyenesen. Így van ez Robin Nixon sf novellájával is, amit a készüléket birtoklók teljesen ingyenesen letölthetnek.

Caverns of Eden című novella a posztapokaliptikus sf egyik remek mintapéldánya. Története szerint 200 évvel járunk az élelem, az olaj és a víz szinte teljes kifogyása és az ezt követő atomháború után. Norvégiában az emberek hatalmas barlangokat vájtak a Föld gyomrába, hogy kiépítsék ott a háború túlélőinek az Éden új kertjét. De ez a paradicsom kifordul magából: kegyetlen diktatúra épült ki, embertelen adókkal és ember-generálta energiával: az emberi élet nem számít.

De ez lenne az új Éden vége? A "norvég álom" is rémálommá válik?

A novella csavarokkal teli soraiból kiderül ez is.

Egyébiránt számos más minőségi tartalom tölthető le a Galaxy S és Tab tulajok számára, úgyhogy böngészésre fel!

Szólj hozzá!

Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr302564910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása