Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új A pap trailer ment meg a csillámló vámpíroktól

2011.01.12. 08:00 :: Zanphagras


Azok, akiknek a vámpír szóról nem Stephanie Meyer érzelmes csillámvámpírjai jutnak az eszébe, hanem mondjuk Anne Rice vagy Bram Stoker teremtményei, netalán a Nosferatu őrült szörnye, nincsenek elkényeztetve manapság. Se a regények, se a mozifilmek vagy tv-sorozatok nem nagyon szerepeltetik az embertelenebb, bestiálisabb vámpír-képet. Mint oázis a sivatagban, olyan lesz hát idén májusban A pap (Priest) című film.

A történet egy poszt-apokaliptikus alternatív világban játszódik, ahol az emberek és vámpírok évszázados háborút vívnak egymással. Az emberiség falakkal körülvett városokba húzódott vissza, amiket a vámpírok ellen egyedüliként harcolni képes szervezet, az egyház tart uralma alatt.

A főszereplő (Paul Bettany) egy legendás harcos pap, a legutolsó vámpír-háború veteránja, egy ilyen anti-utópikus városban éli mindennapjait. Unokahúgát, Lucyt (Lily Collins) egy rejtélyes vámpírcsapat rabolja el, mire Pap megtöri esküit és utánuk ered, hogy megmentse a lányt, mielőtt a vámpírok átváltoztatják. Nem csak a Gonosszal kell azonban megküzdenie: egykori társait is utána küldik, hogy mint árulóval, bánjanak el vele.

Az útja során többen csatlakoznak hozzá: Lily kedvese (Cam Gigandet), aki egy előbb lő, utána kérdez típusú sivatagi seriff, és egy gyönyörű volt harcos papnő (Maggie Q), akinek harci képességei egyértelműen túlvilágiak.

 

És hogy ki csatlakozik még a Paphoz? Hát, a trailer alapján mi biztosan.

 

blastr.com

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr872577886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tronkee 2011.01.12. 15:41:06

Nagyon bejön, habár a trailerben egy ponton nagyon elkezdtem szakadni.
Az miért van, hogy minden akciófilm trailerében van egy olyan jelenet, ahol a főhős elrugaszkodik 8 méter magasba, két késsel át/meg/szétvág valami lényt, majd menő pózban landol.
MINDEGYIKBEN.

2011.01.16. 01:04:37

A trailer valóban súlyos -- de mivel a film rendező/főszereplő párosa ugyanaz, mint az egy éve kijött botrányosan szar, nézhetetlen Legion filmnek, ezt bottal se akarom megpiszkálni.
süti beállítások módosítása