Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Novemberben itt az Elder Scrolls V: Skyrim

2011.01.17. 07:30 :: Zanphagras

Az Elder Scrolls sorozat és a minőségi fantasy játékok rajongói fellélegezhetnek: véget ért a tagadás és várakoztatás ideje a Bethesda háza táján, nevesül Todd Howard részéről. Készül az Elder Scrolls V: Skyrim, sőt, tulajdonképpen már erősen a finisben van. Újabb és újabb információk derülnek ki róla, nem rég még egy csinos trailer is felkerült az internetre.

Az eddig közreadott információk szerint a Skyrim történetben szerves folytatása lesz az eddigi játékoknak: a Daggerfall, a Morrowind és az Oblivion eseményei ugyanis az ötödik rész főgonoszainak, a sárkányok visszatérését vetítették elő.

A történetben, ahogy a program címe is sugallja, Skyrim provinciába látogatunk majd el és a Sárkány-vérvonal utolsó tagját alakíthatjuk majd, akit a Birodalom legendás Penge harcosainak egyik túlélője kísér és védelmez. Küldetésünk pedig nem kevesebb lesz, mint visszaszorítani a világot újból megtámadó, évezredekig szunnyadó félisteneket, a sárkányokat, köztük mindközül a legnagyobbat, a Világfaló Alduint.

A próféciát követve meg kell mászni a hétezer lépcsőfokot a legendás hegyen, a Világ Torkán, fel kell fedezni a rejtélyes reliefekkel borított építményt, a trailerben is látható Alduin Falát, és szembe kell szállni mindazzal, amit az Ősi Tekercsek rejtenek.

Alduin Falát már ma fel lehet fedezni: a kulcsfontosságú pontok, úgy, mint a Morrowind és az Oblivion eseményei, be vannak jelölve rajta egy kis magyarázattal együtt. IDE kattintva lehet böngészni a látványos falon.

Aki pedig szeretne csatlakozni a várakozókhoz, és elcsípni minden új kis infómorzsát, a Skyrim facebookos oldalán van erre lehetősége.

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr192589308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása